Tuesday, December 3, 2013

http://www.mysteriousplanet.net/mybolg.php Michael Kors outlet gpdr

Blåser mer praktisk, rakt blåst otroligt hårt, Feishazoushi, spricka jordskred, Guikulanghao stjärnan olycklig olycklig moln, sol, måne ljus, luft avskräckande Nanshan Tigers, potential att svälja Nordsjö draken. De två sista raderna av studenter sitter där orörlig, till synes på allvar lyssnar på läraren, men i själva verket lyssnar ugg skor blåser tre miles. En lektion i det stora antalet klasser, det finns ett slut på den Michael Kors outlet första engelska klass, är en stor klass. Engelska har alltid kallats de mest hatade man ugg rea disciplin, high school, fysik och kemi klasser som student, ugg rea den mest avskydde fem discipliner, språk, matematik, fysik och kemi, samt en som är på engelska, de mest favorit sport.

Hörsel sändning läste inte i slutet, hundra flervalsfrågor på ugg australia på något sätt en halv, andra inte i slutändan individens val, ugg rea det har skrivits uppsats. ugg rea Knack att skriva är att välja en period från förståelsen första behandlingen, ungefär trettio ord, välj sedan en period från den andra i läsförståelse, men också trettio ord ner, äntligen in från lucktest pumpa perioden, totalt etthundra ord, kan komma samman för att bilda en komposition. ugg rea Varje gång eftersom allt detta, så läraren graderingen på ugg rea också väldigt bekant, se ugg rea tidningarna varje gång, han ville inte ge, bara nonchalant ge ugg rea spelar en poäng, vanligtvis ca 30-39 punkter, inte över fyra på morgonen, och inte heller mindre än trettio.

Medan den skriftliga tentamen är inte bra, men min styrka har alltid talat, att det är väldigt realistiskt, inte kan förstå engelska lärare som heter ugg rea ugg rea dåligt jag inte säga så mycket. Läraren sa till mig : Shen stilig, du kan inte bara träna sett fortfarande behöver vi mer praxis tentamen. Du talat säga så bra, att du verkligen har en chans att prata med andra utlänningar gör? Jag sa : prata inte med främlingar, och att lära sig engelska vad man ska göra ? Läraren sa : Nu lär sig engelska är att gå på college kan leva nationell nivå, för att ta fyra certifikat.

相关的主题文章:

No comments:

Post a Comment